Suïcidepreventie bijeenkomsten voor naasten

2024 01 23 14 03 35 Window

Op dinsdagavond 20 februari en op 5 maart van 18.30 - 20.00 uur.

Ken je naasten van iemand die last heeft van suïcidale gedachten of suïcidaal gedrag? Dan vragen we je hen te attenderen op de groepsbijeenkomsten die dinsdagavond 20 februari en 5 maart plaatsvinden. Mensen kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar suicidepreventie@reiniervanarkel.nl

In twee groepsbijeenkomsten van elk 1,5 uur praten we met naasten over hoe u iemand ondersteunt die aan suïcide denkt. Wat doe je wel en wat niet? Wat zijn feiten en wat zijn fabels? Er bestaan veel misverstanden over suïcide. We leren hoe u signalen kunt herkennen, maar ook hoe u voor uzelf zorgt. De bijeenkomsten worden geleid door ervaren hulpverleners en/of ervaringsdeskundigen.

U bent vrij om actief deel te nemen aan het gesprek maar luistert u liever dan kan dat ook. We maken de afspraak met elkaar om verhalen die gedeeld worden in de bijeenkomst ook daar te houden.

Praktische informatie
De groepsbijeenkomst voor naasten start op dinsdagavond 20 februari van 18.30 tot 20.00 uur. De tweede bijeenkomst vindt plaats op 5 maart op dezelfde tijd.

Beide groepsbijeenkomsten voor naasten zijn in het gebouw Zilverlinden (groepsruimte VIP 7.15).

Adres: Parklaan 10 op Zorgpark Voorburg in Vught

Hebt u interesse? Meld u zich dan aan door een e-mail te sturen aan suicidepreventie@reiniervanarkel.nl

 

Folder Suïcidegedachten