Hero55
Hero55

Reinier digitaal

Je dossier, contact en verschillende trainingen en cursussen zijn bij Reinier van Arkel online te raadplegen in je eigen persoonlijke omgeving.

Je dossier inzien

Je dossier van Reinier van Arkel is via Caren toegankelijk voor jou en je naasten.

Online zorg

Reinier van Arkel biedt voor verschillende problemen online trainingen of digitale behandelmethoden die naast de gewone behandeling kan worden ingezet. 

Gratis online zelfhulp

Bij Reinier van Arkel kun je voor verschillende problemen een gratis zelfhulptraining volgen via Online Zelfhulp. De online zelfhulptrainingen werken preventief en zijn helpend als je klachten niet te ernstig zijn. In veel gevallen lukt het door het volgen van de online training klachten te verminderen of volledig onder controle te krijgen. Om deze online training te volgen, hoef je niet in behandeling te zijn bij Reinier van Arkel of Ypse. Je hebt dan ook geen verwijzing nodig om deel te nemen. 

Tapster: kom online in contact met de cliëntenraad en andere cliënten

Via Tapster kom je online in contact met de cliëntenraad. Tapster is een digitaal platform. Een plek op internet waar je veilig kan praten en je mening kan geven over de zorg en het welzijn bij Reinier van Arkel.