Toegankelijkheidsverklaring

Toegankelijkheidsverklaring

Reinier van Arkel hecht veel waarde aan het online uitwisselen van informatie met haar cliënten, medewerkers en andere belanghebbenden, op een veilige en betrouwbare manier. Dat betekent dat online informatie eenvoudig toegankelijk moet zijn, ook als je bijvoorbeeld een visuele of motorische beperking hebt, dyslectisch of prikkelgevoelig bent.

Bij het ontwikkelen van deze website hebben we gebruik gemaakt van de Europese standaarden voor webtoegankelijkheid: de Web Content Accessibility Guidelines (WCAG 2.0). Ook met andere online diensten, zoals het cliëntportaal Mijn Reinier, zijn er maatregelen genomen die de toegankelijkheid bevorderen en proberen we zoveel mogelijk te voldoen aan deze standaarden.

Daarnaast bieden de bekende webbrowsers en operating systems van personal computers, smartphones en -pads standaard al een breed pakket aan hulpmiddelen op het gebied van toegankelijkheid. Denk aan beeldschermvergroters, voorleesfuncties en de ondersteuning van aangepaste toetsenborden. Deze hulpmiddelen zijn voor iedereen beschikbaar.

Reinier van Arkel vernieuwd in 2022 alle bestaande websites en wil deze nog gebruiksvriendelijker en voor iedereen toegankelijker maken. 

Heb je vragen of opmerkingen over de toegankelijkheid van een van onze online middelen of diensten? Mail dan naar communicatie@reiniervanarkel.nl. Heb je een klacht, en wil je deze bespreken met een onafhankelijke klachtenfunctionaris, stuur dan een e-mail naar klachtenfunctionaris@reiniervanarkel.nl.

Ontwikkeling en productie

De formule voor deze website is ontwikkeld door Reinier van Arkel en Netvlies internetdiensten. De vormgeving en de technische realisatie van de site zijn verzorgd door Netvlies internetdiensten.

Inhoud

De inhoud van de site is samengesteld door team Communicatie van Reinier van Arkel.

Ongetwijfeld zijn we niet compleet, maar we hopen wel dat u hebt gevonden wat u zocht. Is dat niet het geval en kunnen we daar ons voordeel mee doen? We staan open voor uw opmerkingen via communicatie@reiniervanarkel.nl