Hero3
Hero3

Van aanmelding tot start behandeling

We doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen. Toch kan er een wachtlijst zijn voor aanmelding en voor behandeling. En soms duurt het langer dan we hopen.

Wachttijden

Om je een idee te geven hoe lang je moet wachten, zetten we elke maand de actuele wachttijden op onze website.

In een crisissituatie is er geen wachttijd en word je zo snel mogelijk geholpen.

Visual van aanmelding naar intake en advies naar start behandeling

Wat kun je tijdens de wachttijd zelf al kunt doen?

De aanmelding

Om in behandeling te komen heeft de verwijzer een aanmelding bij Entree van Reinier van Arkel gedaan. De verwijzer kan de huisarts zijn, een medisch specialist, bedrijfsarts of het wijkteam. 

Intake en advies

De intake bestaat uit een gesprek met een behandelaar van Reinier van Arkel. Soms is een tweede gesprek nodig. Dit hangt af van je situatie en wordt met je besproken. In het gesprek bespreek je je klachten, hoe deze klachten je leven beïnvloeden en wat je van onze hulp verwacht. Aan het eind van het gesprek krijg je een diagnose gesteld en een advies voor behandeling. We beschrijven dit in een voorlopig behandelplan. We laten dit ook aan de verwijzer weten. Tot aan de start van de behandeling is de behandelaar die bij de intake is geweest je aanspreekpersoon.


Routekaart regioteam 

Behandeling

Na de wachttijd die per diagnose, behandelvoorstel en behandelteam sterk kan verschillen start de behandeling bij Reinier van Arkel. Samen met je behandelaar maak je keuzes en afspraken die we in een behandelplan zetten. Afhankelijk van de keuzes worden andere hulpverleners bij de behandeling betrokken. De aangewezen behandelaar blijft je aanspreekpunt en samen coördineren jullie het behandeltraject. 

Behandelplanboekje

Contact

Voor vragen of achtergrondinformatie over de wijze van aanmelding en het behandelaanbod van Reinier van Arkel kun je contact opnemen met Entree. 

Ben je op zoek naar een medewerker of afdeling? Neem dan contact op met onze receptie: (073) 658 51 11