Flexbureau

Ruimte voor flexibele werktijden. Kies zelf waar en wanneer u wilt werken.

 

Kies je voor flexibiliteit? Wil je zelf bepalen waar en wanneer je werkt? Dan is het Flexbureau ideaal voor jou!


Het Flexbureau is het interne uitzendbureau van Reinier van Arkel. We zijn erop gericht om de openstaande diensten van de diverse afdelingen in te vullen met flexkrachten. Dit op korte termijn maar ook op de wat langere termijn.  Het Flexbureau richt zich op de inzet van de functies  begeleider A/B,  verpleegkundige A/B maar ook voor afdelingsassistenten en assistent begeleiders.  Ook studenten die een opleiding volgen in de zorg kunnen solliciteren.

Op deze manier hebt u de mogelijkheid om bij verschillende afdelingen te werken en ervaring op te doen. U heeft recht op scholing en wordt ingeschaald volgens de CAO GGZ. Ook hebt u recht op scholing en kunt u op interne vacatures solliciteren.   Als medewerker van het Flexbureau ontvangt u bij gebleken geschiktheid een 3-uurscontract en kunt u door middel van uw beschikbaarheid diensten gekoppeld krijgen. Daarnaast kunt u via Shiftbidding diensten naar zich toe halen. Hierdoor is er een maximale regie op het aantal uren dat u kunt/wil werken en heeft u een zekere regie op de afdelingen waar u werkzaam bent.


Vragen?
 

Heeft u interesse in een baan als flexwerker of heeft u vragen? Bel ons gerust op telefoonnummer (06) 23 57 11 34 of een e-mail aan: HRC-flexbureau@reiniervanarkel.nl. U kunt ook altijd contact opnemen met Miranda van den Braak, coördinator Flexbureau (m.vanden.braak@reiniervanarkel.nl)