Flexbureau

Ruimte voor flexibele werktijden. Kies zelf waar en wanneer u wilt werken.

Wil je zelf bepalen waar en wanneer je werkt? Dan is het Flexbureau ideaal voor jou!

Het Flexbureau is het interne uitzendbureau van Reinier van Arkel. We zijn erop gericht om de openstaande diensten van de diverse afdelingen, zowel op korte als op lange termijn, in te vullen met flexkrachten.

Het Flexbureau richt zich op de inzet van de functies verpleegkundige en begeleider, maar ook op afdelingsassistent en assistent begeleider. Studenten die een opleiding volgen in de zorg nodigen we ook uit om te solliciteren!

Binnen het Flexbureau bieden wij je de mogelijkheid om bij verschillende afdelingen te werken en ervaring op te doen. Als flexmedewerker heb je recht op scholing en wordt je ingeschaald volgens de cao GGZ. Daarnaast heb je de mogelijkheid om op interne vacatures te solliciteren.

Bij gebleken geschiktheid ontvang je een 3-uurcontract en kun je door middel van je beschikbaarheid diensten gekoppeld krijgen. Daarnaast kun je diensten naar je toe halen waardoor je zelf maximale regie heb op het aantal uur dat je werkt en op welke afdelingen.

Heb je interesse in een baan als flexwerker of heb je vragen?

Bel ons gerust op telefoonnummer (06) 155 66 837 of stuur een e-mail aan: werken@reiniervanarkel.nl U kunt ook altijd contact opnemen met Miranda van den Braak, coördinator Flexbureau via m.vanden.braak@reiniervanarkel.nl.