Werken bij Reinier

Reinier van Arkel biedt medewerkers volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Wilt u onze cliënten -van jong tot al ouder- helpen om het beste uit hun leven te halen? En wilt u zichzelf ontwikkelen en werken bij een organisatie waar bevlogenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan? Of het nu gaat om een baan of een stage- of opleidingsplaats: Reinier van Arkel is een organisatie waar medewerkers de ruimte krijgen om te groeien en zich verder te ontwikkelen. 

We zijn een middelgrote aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg met locaties in de binnestad van 's-Hertogenbosch, op het Zorgpark Voorburg in Vught en de Meierij van 's-Hertogenbosch. Ruim 1400 bevlogen, betrokken en betrouwbare medewerkers helpen cliënten en hun naasten hun doelen te verwezenlijken. 

Is werken bij Reinier van Arkel iets voor u? Kijk dan snel in ons vacatureoverzicht of er een passende vacature tussen zit. 
Ook kunt u zich aanmelden bij het flexbureau, ons interne uitzendbureau.

 

Interesse in de mogelijkheden voor groei en ontwikkeling?

De wijze waarop onze medewerkers ruimte ervaren om te werken aan persoonlijke groei en ontwikkeling zijn divers. Laat u inspireren door de onderstaande verhalen.

Pines Nuku is klinisch (jeugd-)psycholoog, psychotherapeut en wetenschappelijk onderzoeker. Hij werkt sinds 2007 bij Reinier van Arkel. De eerste zeven jaren bij Herlaarhof, centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. In deze jaren is zijn interesse gewekt voor jongeren en adolescenten met een breed scala aan problematiek, waarbij het hem vooral gaat om het begrijpen van de raakvlakken van pedagogische, gedrags- en psychiatrische problemen. Vanaf 2014 werkt Pines bij het Centrum Adolsecentenpsychiatrie. 
Zijn interesse leidde onder andere tot het schrijven van het hoofdstuk 'Probleemgedrag bij kinderen' in het Handboek effectieve communicatie in de huisartsenpraktijk'. Lees meer. 

 

Paul van der Heijden werkt ruim tien jaar bij Reinier van Arkel. Naast zijn werk als klinisch psycholoog en als wetenschappelijk onderzoeker, is hij werkzaam als P-opleider. Dat houdt in dat hij verantwoordelijk is voor alle psychologische vervolgopleidingen die Reinier van Arkel in huis heeft. Dat zijn er momenteel vier: de basispsycholoog-trainee, gz-psycholoog (gz staat voor gezondheidszorg), klinisch psycholoog specialist en psychotherapeut.

Hoe slechter mensen met Korsakov cognitief presteren, hoe beter ze denken te functioneren. Dat laat de uitkomst van een onderzoek dat in oktober van dit jaar in het tijdschrift Psychiatry research werd gepubliceerd. Paul leverde een bijdrage aan dit artikel. lees meer

Infographic werken bij Reinier van Arkel

Kennisontwikkeling en kennisdeling: Artikel uit bedrijfsmagazine Reinier nummer 4, december 2016 met een overzicht van kennisontwikkeling en kennisdeling die Reinier van Arkel in huis heeft.