Dierenweide en D'n Hof

Adres
Watertorenlaan 3, 5261 KW Vught
Telefoonnummer
(073) 687 66 66
E-mailadres
servicepunt@demarrage.info

De Dierenweide/d'n Hof - een van de werkvelden van Demarrage - ligt op het zuidelijk gedeelte van het Zorgpark Voorburg en heeft een zomer- en winterweide met geitjes, een lama, pony en een nandoe. De (sier)kippen bewegen zich vrij in de open kooien. Er is ook een eendenvijver. De twee hangbuikzwijnen kunnen naar hartelust wroeten in de aarde rondom hun kot.

In het voorjaar werken cliënten met dagbesteding die graag werken met dieren en in een tuin, actief mee bij het zaaien en verspenen van zomergoed in de kas. Ook helpen zij bij het onderhoud van de bloemen- en groententuin. In de zomer kunt u er terecht voor een prachtig boeket bloemen van eigen teelt. D'n Hof kweekt ook seizoensgroenten en aardappelen.

De Dierenweide/D'n Hof grenst aan het plein vlak bij de Weverij en de Brandweerkazerne. De historische Watertoren staat dicht bij de Dierenweide/D'n Hof en is volledig opgenomen in de landelijke omgeving van het park. Dichtbij de vogelkooien staat het Van Lanschotbankje. Ter ere van hun 275-jarig bestaan heeft Van Lanschot Bankiers het bankje in augustus 2013 aan het landgoed Voorburg geschoken.

Voor jong en oud is een wandeling over het park en een bezoek aan de Dierenweide/D'n Hof de moeite waard.

Wilt u seizoensgroenten of verse eieren kopen dan bent u van harte welkom.

Locatie

Afbeelding bij locatie

Dierenweide en D'n Hof

Watertorenlaan 3, 5261 KW Vught

Terug naar het locatieoverzicht