POP poli

Adres
Henri Dunantstraat 1, 5223 GZ 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer
(073) 553 88 44
E-mailadres
ZPO-Zorgadministratie@reiniervanarkel.nl

Zwanger zijn en een kindje verwachten zijn grote gebeurtenissen in het leven van aanstaande ouders. Er zijn vrouwen die niet kunnen genieten van de zwangerschap, angstig zijn of zelfs in de war raken. Er zijn ook vrouwen die al in behandeling zijn voor psychiatrische klachten en graag zwanger willen worden, maar zich afvragen of dit wel kan. Ook vrouwen met psychiatrische klachten willen graag een zo goed mogelijke zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Er is dan vaak extra aandacht nodig voor het opbouwen van een goede band tussen (aanstaande) ouders en de baby. De POP polikliniek richt zich op deze vrouwen. Meer informatie? Ga naar de folders POP-polikliniek en Module Postpartum groep.

Deze poli is onderdeel van Ziekenhuispsychiatrie van Reinier van Arkel in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch.

Aanmelden

Als u in het bezit bent van een verwijsbrief van de huisarts, medisch specialist, bedrijfsarts of het wijkteam dan kunt u contact opnemen met Entree van Reinier van Arkel. Bent u verwezen door een gynaecoloog, dan nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

Locatie

Afbeelding bij locatie

POP poli

Henri Dunantstraat 1, 5223 GZ 's-Hertogenbosch

Behandelcentrum voor...


Terug naar het locatieoverzicht