Vrijwilligers Reinier van Arkel ontvangen lintje

Tanny van de Ven en Jo Gerrits, beide vrijwilliger bij de Reinier van Arkel groep, ontvingen vandaag een lintje en mogen zich vanaf nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen.

Tanny van de Ven is sinds 2012 vrijwilligster binnen de Reinier van Arkel groep. Zij is wandelgids, begeleidt cliënten tijdens de zondagsdiensten in de kapel en bezoekt regelmatig haar maatje die op Magnolia woont. Ook zet zij zich al ruim 14 jaar met verve in voor de Verwenzorg en bezorgt hiermee veel cliënten een bijzonder verwenmoment.

Tanny krijgt de onderscheiding omdat ze zich met veel energie inzet als vrijwilligster voor meerdere organisaties. Tanny is bijvoorbeeld ook vrijwilligster bij Kamp Vught. Voordat Tanny vrijwilligster werd bij de Reinier van Arkel groep heeft zij als professional op veel verschillende locaties binnen onze organisatie gewerkt.

Jo Gerrits heeft in verschillende functies bij Reinier van Arkel gewerkt, en was tijdens en na zijn loopbaan in de GGZ als vrijwilliger actief bij diverse organisaties. Zo was hij actief in het vakbondswezen en is hij voorzitter van cliëntenraad van een zorginstelling. Bij Reinier van Arkel was hij een van oprichters van de permanente tentoonstelling ‘De zolders van Reinier’. Nog steeds verzorgt Jo rondleidingen bij Reinier van Arkel en is hij nauw betrokken bij het oud-medewerkerscomité.

Reinier van Arkel feliciteert Tanny en Jo met deze welverdiende onderscheiding.


Terug naar overzicht