Vierde editie Kennisfestival Reinier van Arkel

Op vrijdag 16 december vindt de vierde editie van het Kennisfestival van Reinier van Arkel plaats in Perron 3 te Rosmalen. Het festival staat garant voor inspirerende ontmoetingen en mooie voorbeelden uit de praktijk en de zorg voor morgen. We nodigen hiervoor ook jou, als netwerkpartner van harte uit! Het programma is bijna rond. Deze preview geeft alvast een indruk van de workshops, lezingen, interactieve sessies en presentaties van in- en externe sprekers op het Kennisfestival. Je kunt je inschrijven via de QR-code in de preview. 

Reinier van Arkel beweegt naar netwerkzorg: wat ons betreft dé manier van samenwerken met cliënten, naasten en informele en formele partners in het netwerk. Een manier van samenwerken die het ons, óók in de toekomst, mogelijk maakt mensen met een ernstige psychische kwetsbaarheid te blijven helpen bij hun herstel en inclusie.

Tijdens het Kennisfestival bieden wij een podium aan (nieuwe) initiatieven en werkwijzen van (eigen) (zorg-)professionals van uiteenlopende disciplines die bijdragen aan deze collectieve ambitie van Reinier van Arkel. Om zo te verbinden in het netwerk, kennis te delen, successen te vieren & te leren van elkaar.


Terug naar overzicht