Suzanne Leijendekkers nieuw lid Raad van Toezicht Reinier van Arkel groep

‘s-Hertogenbosch – Tijdens deze E-health week (van 27 januari tot en met 1 februari) maken we als Reinier van Arkel groep graag bekend dat Suzanne Leijendekkers is toegetreden als nieuw gezicht in de Raad van Toezicht. Zij richt zich op het aandachtsgebied innovatie en trends van informatie- en communicatietechnologie en zal daarnaast deel uitmaken van de auditcommissie financiën.

 Suzanne is werkzaam als directeur Innovatie & Projecten bij Philadelphia Zorg, daarnaast is ze eigenaar van het bedrijf Freedom Finder, gespecialiseerd in sociale vernieuwing en organisatie ontwikkeling. Ze volgt binnen de Raad van Toezicht Ton van Duijnhoven op die vanwege het verstrijken van zijn termijn inmiddels afscheid heeft genomen. Suzanne Leijendekkers: “De innovatieve ontwikkelingen gaan zo ontzettend snel. Bovendien krijgen we als hele zorgsector binnen afzienbare tijd te maken met personeelstekorten. Technologie kan een deel van de oplossing zijn. Kennisdelen is dus essentieel om de kwaliteit van zorg te waarborgen.” 

 “Met haar achtergrond en ervaring weet Suzanne wat de specifieke innovatieve technologische ontwikkelingen kunnen betekenen voor de ondersteuning aan de cliënt en/of voor de behandelaar, kennis die zeker van toegevoegde waarde is binnen de Raad van Toezicht,” aldus Rienk Goodijk, voorzitter van de Raad van Toezicht. Dat wordt beaamd door bestuurder Eddy van Doorn. Met deze benoeming wordt tegelijkertijd een zekere verjonging binnen de Raad gerealiseerd.  

 De holding Reinier van Arkel groep bestaat uit Reinier van Arkel, Maatschappelijke Opvang ’s-Hertogenbosch en Ypse. Reinier van Arkel is specialist in geestelijke gezondheidszorg in de regio ’s-Hertogenbosch en de Meierij. Ypse biedt basis ggz-zorg. Maatschappelijke Opvang Den Bosch biedt opvang en begeleiding aan mensen met complexe problematiek, die dak- of thuisloos zijn of met relationeel geweld te maken hebben. Samen bieden we alle vormen van zorg voor mensen met een ernstige psychische aandoening, van preventie en basis-ggz-zorg tot hooggespecialiseerde behandeling en opvang en begeleiding. Ook Dymphna B.V. behoort tot de holding Reinier van Arkel groep.

 


Terug naar overzicht