Project 'Sluitende aanpak voor mensen met verward gedrag' zoekt projectmanager

Voor het regionale project in Oost Brabant ‘Sluitende aanpak voor mensen met verward gedrag’ zoeken we een projectmanager met lef en verbindingskracht.

 

Wat houdt het in?

In de regio Oost-Brabant werken veel partijen intensief samen aan een humane en sluitende aanpak in de ondersteuning van mensen met verward gedrag. Partners vanaf de start van dit project zijn 40 gemeenten in Oost-Brabant, politie eenheid Oost-Brabant, Openbaar Ministerie, GGZ Eindhoven en de Kempen, GGZ Oost Brabant, Reinier van Arkel, Novadic Kentron en de Regionale Ambulance Voorzieningen Brabant Zuidoost en Brabant Noord. Gaandeweg sluiten zich meer partijen aan zoals huisartsenposten, GGD, afdelingen Spoedeisende Hulp, Veiligheidshuizen, Reclassering Nederland. De verwachting is dat zich tijdens de implementatiefase nog meer partners zullen aansluiten.

Met het formuleren van kaders om de samenwerking rondom mensen met verward gedrag te verbeteren, is in de eerste projectfase een belangrijke stap gezet. Het komt nu aan op de implementatie en borging van nieuwe werkwijzen op weg naar een sluitende, persoonsgerichte aanpak, die moet garanderen dat niemand in de regio Oost-Brabant tussen wal en schip valt.

Om deze implementatiefase in goede banen te leiden en de doelstellingen te realiseren zoeken we een:

Projectmanager met lef en verbindingskracht
Voor gemiddeld 2 dagen per week gedurende 1,5 jaar

De projectmanager heeft mandaat van de stuurgroep, waarin de samenwerkende partners verenigd zijn, en legt hieraan verantwoording af. Hij/zij krijgt daarbij de ruimte die nodig is om de beoogde doelstellingen te realiseren.

Wat vragen wij?
De projectmanager die we zoeken:

- Functioneert aantoonbaar op HBO+/WO niveau;
- Is politiek-bestuurlijk ervaren en in staat om sturing te geven aan projecten in een complexe politieke omgeving;
- Is een strategisch denker die van aanpakken houdt;
- Is in staat om zich vast te bijten in complexe vraagstukken en besluitvorming hierover helder voor te leggen aan de stuurgroep;
- Is materiedeskundig op het terrein van personen met verward gedrag en is bekend met zorg en de gemeentelijke overheid;
- Heeft ruime ervaring in het managen van projecten;
- Is verantwoordelijk voor het SMART formuleren en realiseren van de projectdoelstellingen, is hierbij strak op de afspraak en kan systematisch en resultaatgericht werken;
- Is in staat de samenwerking tussen partijen te bevorderen en kan goed netwerken;
- Is flexibel en kan improviseren.

Daarbij is de projectmanager bovenal een verbinder. Hij/zij dient inzicht te hebben in de belangen van alle partners, deze evenwichtig te kunnen wegen en mogelijke tegengestelde belangen te kunnen overbruggen. Hij/zij is in staat om ervaringsdeskundigen in het proces te betrekken en geeft ervaring van directbetrokkenen en naastbetrokkenen een belangrijke plaats in zijn/haar afwegingen.

Wat hebben wij te bieden?

Allereerst een zeer uitdagende en boeiende functie in een dynamische werkomgeving.
De functie wordt ingevuld via een tijdelijk dienstverband of detachering bij een van de samenwerkingspartners. 
De werkzaamheden worden verricht voor de hele regio (niveau politie eenheid Oost-Brabant) met als standplaats ’s-Hertogenbosch en/of Eindhoven.
De salarisindicatie ligt op het niveau van schaal 12-13 en is afhankelijk van opleiding en ervaring.  

Meer informatie?

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met mevrouw M.L van der Kruis, lid Raad van Bestuur Reinier van Arkel en voorzitter van de stuurgroep, tel. 073 6586006, of de heer J. Pommer, burgemeester van St. Michielsgestel en portefeuillehouder personen met verward gedrag voor de gemeenten in de regio Oost-Brabant, tel. 073-5521250.

Interesse in deze uitdagende job?  

Dan ontvangen wij graag uw motivatie met CV vóór 15 januari 2017.
Per e-mail : rvb@reiniervanarkel.nl
Of per post:

Raad van Bestuur Reinier van Arkel
Ter attentie van Mevrouw M.L. van der Kruis
Postbus 70058
5201 DZ ’s-Hertogenbosch

 


Terug naar overzicht