Oliebollenveldloop 2016 afgelast

Vught – De Oliebollenveldoop die Reinier van Arkel traditioneel organiseert op 31 december gaat dit jaar niet door. Reden is de recente verhuizing van Ontmoetingscentrum de Stenen Hut naar de locatie van de Weverij (ook gelegen op het Zorgpark Voorburg).

De nieuwe locatie van de Stenen Hut in gebouw de Weverij is op dit moment nog onvoldoende toegerust om een evenement met de omvang van de Oliebollenveldloop op een veilige en verantwoorde wijze uit te voeren. Omdat de Oliebollenveldloop naast het sportieve element een verbindende functie had voor de bewoners van het Zorgpark Voorburg en de deelnemers uit Vught en de regio was het moeilijk het besluit tot afgelasting te nemen. Alle betrokkenen beseffen dat hiermee een jaren lange traditie doorbroken wordt.

Door de verhuizing van het Ontmoetingscentrum de Stenen Hut naar een ander gedeelte van het Zorgpark worden een aantal activiteiten rondom dagbesteding, werken en recreëren voor cliënten samengebracht. Ook bezoekers zijn er van harte welkom! Zij kunnen er bijvoorbeeld terecht in Kadoshop de Brandweerkazerne, Hebbes, winkel voor tweedehandskleding of Winkel van de Weverij voor hebbedingetjes of bijouterie. Daarnaast kunnen bezoekers terecht bij de Grab & Go voor koffie met appeltaart of een lekkere lunch.

Het nieuwe adres van het Ontmoetingscentrum de Stenen Hut is; Gebouw de Weverij, Watertorenlaan 15 5261 LW Vught tel. (073) 6585912, e-mail stenenhut@reiniervanarkel.nl.

Heeft u specifiek vragen over de afgelasting van de Oliebollenveldloop, dan kunt u contact opnemen met: Peter van Duppen, tijdens kantoortijden bereikbaar op tel. (06) 525 808 96 of via e-mail p.van.duppen@reiniervanarkel.nl.


Terug naar overzicht