Nathalie Wils aan de slag als directeur behandelzaken Herlaarhof

‘s-Hertogenbosch – Nathalie Wils is door de Raad van Bestuur van Reinier van Arkel benoemd als directeur behandelzaken van Herlaarhof, expertisecentrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Herlaarhof is onderdeel van Reinier van Arkel en biedt specialistische ggz-zorg aan kinderen en jeugdigen met ernstige psychische aandoeningen die stagneren in hun ontwikkeling in de leeftijd van 0 tot 23 jaar.

Nathalie Wils volgt Mariëlle Ploumen op die met ingang van 1 februari 2019 de overstap maakte naar de Raad van Bestuur van Altrecht. Vanaf 1 augustus vormt Nathalie samen met Petya van Vliet de directie van Herlaarhof. Nathalie is psychiater en gespecialiseerd in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Bij Karakter werkt zij daarnaast geruime tijd als directeur behandelzaken van het universitair centrum.

Eddy van Doorn, voorzitter Raad van Bestuur: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Nathalie die met haar kennis en ervaring samen met Petya en de collega’s van Herlaarhof onze ambities op het vlak van kind- en jeugdpsychiatrie vorm en inhoud gaat geven. Met haar aanstelling is het directieteam van Reinier van Arkel weer compleet en bouwen we gezamenlijk verder aan onze meerjarenvisie Hart voor Herstel.”

 


Terug naar overzicht