Meedoen is winnen, doe ook mee! Save the date 20 september a.s.

Openheid rondom psychische aandoeningen en maatschappelijk meedoen voor mensen met psychische aandoening zijn nog altijd niet vanzelfsprekend. Het is daarom dat Reinier van Arkel in het weekend van 18 tot en met 20 september a.s. deelneemt aan activiteiten van Stichting Socialrun om zo geld in te zamelen om maatschappelijk meedoen mogelijk te maken. Zondagmiddag 20 september van 13.30 tot 15.30 uur organiseren we voor inwoners van Vught en omstreken, cliënten, familie, vrijwilligers en medewerkers een actieve wandel- en beweegroute.

Huldiging team Reinier van Arkel
Rond 15.30 uur vindt bij het Activiteitencentrum ook de finish plaats van Team Reinier van Arkel dat in dit weekend deelneemt aan de 555 kilometer non-stopestafetteloop Socialrun. We nodigen je van harte uit bij de finish en huldiging van dit team kanjers aanwezig te zijn. Meer weten over Socialrun of het team van Reinier van Arkel sponsoren? Ga naar https://www.socialrun.nl/teams/team-reinier-van-arkel/

Beweeg met ons mee!
Door deelname aan deze actieve wandeling – geschikt voor alle leeftijden- onder begeleiding van ervaren sportcoaches van MOVE Vught en Reinier van Arkel laat je zien dat meedoen inderdaad winnen is. Deelname is gratis, een sponsorbijdrage voor Stichting Socialrun wordt op prijs gesteld. Start en finish zijn bij het Activiteitencentrum, daar ontvang je na afloop een gezonde en verfrissende traktatie.

Van 13.30 – 15.30 uur

Zorgpark Voorburg, Activiteitencentrum Reinier van Arkel

Download de meedoen is winnen flyer


Terug naar overzicht