Medewerkers Reinier van Arkel winnen CZ-Verwenzorgprijs 2016

Twee medewerkers van Reinier van Arkel, Monica van den Wittenboer en Jorienne Winnubst, zijn op 26 september feestelijk in het zonnetje gezet in het auditorium van CZ in Tilburg. Zij zijn een van de winnaars van de CZ-Verwenzorgprijs 2016 en daar is Reinier van Arkel maar wat trots op!
De prijzen, bestaande uit een geldbedrag, werden uitgereikt in aanwezigheid van Erik Gerrits, secretaris generaal ministerie VWS. Een bijzondere eer, dat moge duidelijk zijn.

Geïnspireerd door het thema ‘Heb lief, heb lef, doe goed en vertel’ hebben Monica en Jorienne eerder dit jaar een verwenzorg-idee ingediend. De brief waarin duidelijk werd dat Reinier van Arkel een van de prijswinnaars was, werd door hen met gejuich ontvangen.


"Op deze manier krijgen we de gelegenheid om een jaar lang eenmaal per maand een kleine groep bewoners uit te nodigen voor een kop koffie met een gebakje (natuurlijk wordt vooraf gevraagd wélk gebakje de cliënten lekker vinden!). Tijdens die koffiemomenten zullen door ons verhalen voorgelezen worden waarbij het centrale thema zal zijn: ‘liefde’. We hebben er zin in." 

 Op de foto v.l.n.r.: Erik Gerrits, Monica van den Wittenboer en Jorienne Winnubst


Terug naar overzicht