Medewerkers Bonduelle verwennen cliënten met sfeervolle high tea

Ongeveer 240 cliënten, van Reinier van Arkel en van Boswijk genoten donderdagmiddag 14 december van een high-tea in gezellige kerstsfeer en creatieve workshops verzorgd door medewerkers van Bonduelle. Het past in de bedrijfsfilosofie van het internationale familiebedrijf om met regelmaat iets terug te doen voor natuur en mens.

Met de voltallige divisie Bonduelle Noord-Europa bestaande uit 70 medewerkers van Nederlandse maar ook Belgische, Deense, Zweedse, Litouwse afkomst staken ze de handen uit de mouwen om cliënten een aangename middag te bezorgen. 

“We staan voor gezonde voeding, met respect voor de natuur en willen lichamelijk en sociaal welzijn stimuleren. Het organiseren van een high tea voor de bewoners van Reinier van Arkel en Boswijk past perfect binnen dit kader,” licht Heidi van Herpen van Bonduelle toe. Het bedrijf zoekt zelf actief naar mogelijkheden om zich in te zetten voor anderen. Zo kwamen zij op het spoor van de Verwenzorg en werd in nauwe samenwerking met Joke Zwanikken, de medewerkers van Boswijk en Reinier van Arkel een middag vullend programma gemaakt voor cliënten.

Angelique Hoevenaars, Elise van Damme en Samira Abdi van Bonduelle zorgden er samen met onze eigen Verwenzorg ambassadeurs en team voeding voor dat het programma voor de high tea tot in de puntjes geregeld was en dat het de cliënten aan niets ontbrak. 

Aan het einde van de middag hadden de medewerkers nog een blijvende verrassing in petto; voor de kinderen van Herlaarhof was er een prachtig houten speelhuisje.

“Gelukkig maken we het vaker mee dat organisaties zich belangeloos willen inzetten voor onze cliënten, maar zo’n groot internationaal gezelschap dat maken we zeker niet alle dagen mee,” aldus Mike Kruijssen, servicemanager bij Reinier van Arkel. 


Terug naar overzicht