Marie-Louise van der Kruis vertrekt bij Reinier van Arkel groep

Marie-Louise van der Kruis, lid Raad van Bestuur, zal na een dienstverband van ruim 30 jaar de Reinier van Arkel groep per 1 september aanstaande verlaten. Zij gaat als voorzitter Raad van Bestuur aan de slag bij SOVAK, een organisatie in West Brabant die zorg en ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking.

Marie-Louise van der Kruis startte haar loopbaan binnen Reinier van Arkel als verpleegkundige en was sinds 1990 werkzaam in diverse managementfuncties binnen de organisatie waarvan de laatste 4,5 jaar als lid Raad van Bestuur. Zij heeft de afgelopen jaren een waardevolle bijdrage geleverd aan de reorganisaties die noodzakelijk waren om de organisatie aan te passen aan de eisen die de transities in de geestelijke gezondheidszorg stelden. Inmiddels is de Reinier van Arkel groep weer voldoende gezond om de uitdagingen van de toekomst aan te kunnen. De Raad van Toezicht en haar collega-bestuurder zijn haar daar zeer erkentelijk voor. 


De Raad van Toezicht en bestuursvoorzitter Eddy van Doorn beraden zich de komende periode over de inrichting van de topstructuur en de nadere invulling van de Raad van Bestuur daarbij.


Terug naar overzicht