Malinda Verhoef per 1 september 2022 directeur behandelzaken zorgeenheid Reinier²

Op 1 september aanstaande start Malinda Verhoef (42 jaar) als directeur behandelzaken bij Reinier². Malinda neemt dan ‘het stokje over’ van Caroline Truijens die de overstap maakte naar RIBW Nijmegen en Rivierenland. Voor Malinda betekent het de terugkeer naar de zorgeenheid waar zij van januari 2020 tot april 2022 werkzaam was als klinisch psycholoog bij het forensisch FACT. Daarvoor werkte zij onder andere bij Iriszorg (Nijmegen) en GGzE (Eindhoven) en binnen haar eigen praktijk, waar zij haar werkzaamheden als uitvoerend behandelaar combineerde met een actieve rol in management en beleid.

Samen met René Peijnenburg directeur algemene zaken en het managementteam van Reinier² gaat Malinda vanaf 1 september aan de slag. Malinda kijkt ernaar uit om vol enthousiasme te starten in haar nieuwe functie. “Ik zie het als een enorm mooie kans om in deze uitdagende, boeiende functie bij te dragen aan het nog mooier en beter maken van onze zorg aan cliënten. Daarbij sta ik achter de richting die Reinier van Arkel op wil gaan met netwerkpsychiatrie en geloof ik dat we met elkaar daarin iets heel moois kunnen gaan neerzetten.”


De Raad van Bestuur is verheugd over de komst van Malinda die door haar ruime ervaring als klinisch psycholoog binnen de specialistische ggz én als beleidsmaker in de zorg, samen met René en de collega’s van Reinier² invulling kan geven aan de ambities naar netwerkzorg.

 


Terug naar overzicht