Informatie over de 'ontwikkelvisie Landgoed Voorburg'

De open inloopavond 'ontwikkelvisie Landgoed Voorburg' die zou plaatsvinden op woensdag 18 maart van 18.30 tot 20.30 uur is niet door gegaan in verband met het coronavirus. 

Op de pagina Ontwikkelvisie Landgoed Voorburg zullen wij zo spoedig mogelijk de documenten met een toelichting ter beschikking stellen.

De avond was bedoeld om met belangstellenden in gesprek te gaan over een ontwikkelvisie van Zorgpark Voorburg naar een landgoed waarbij  we een omgeving willen creëren waarin plaats is voor zorg, wonen, werken én recreëren. Reinier van Arkel heeft de ambitie om het park opener en uitnodigender te doen zijn voor de omgeving. Daarbij rekening houdend met de aanwezige zorgfuncties en de rijke geschiedenis van het parkachtige terrein met monumentaal groen.  

Omdat  Reinier van Arkel het ontvangen van feedback op de plannen van wezenlijk belang acht, wordt momenteel gewerkt aan het digitaal beschikbaar maken van de plannen. In de loop van de komende dagen worden stukken daarom via deze website met belangstellenden gedeeld en wordt een e-mail adres geopend waar u uw vragen, opmerkingen en verdere input kunt geven. 

 

  


Terug naar overzicht