Huurovereenkomst Woonmeij en Reinier van Arkel ondertekend

Appartementen voor mensen met psychische kwetsbaarheid in De Hoogakkers stap dichterbij

Met de ondertekening van de huurovereenkomst door bestuurders Robert Derksen, Reinier van Arkel, en Mark Wonders, Woonmeij, op 22 september jl. komt de realisatie van appartementen in De Hoogakkers voor in totaal 27 mensen met een psychische kwetsbaarheid, een stap dichterbij.

De huurovereenkomst volgt op de in 2021 getekende intentieovereenkomst tussen beiden. In de huurovereenkomst is de wijze van samenwerken nader uitgewerkt. In de tussenliggende periode is hard gewerkt aan het onderhoudsplan voor alle appartementen in het complex.

Zo zijn de afgelopen maanden alle badkamers en keukens gemoderniseerd en zijn in de centrale ruimten, zoals hal en gangen, nieuwe vloeren gelegd en muren fris geschilderd.

Naar verwachting worden de appartementen die Reinier van Arkel gaat huren van Woonmeij in het voorjaar van 2023 opgeleverd. Omstreeks juli nemen vervolgens de nieuwe bewoners hun intrek. Voorafgaand hieraan maken het team en de bewoners graag kennis in de buurt. De mensen die in de appartementen gaan wonen ontvangen 24-uurs zorg en ondersteuning van Reinier van Arkel.

 

Links: Robert Derksen Rechts: Mark Wonders


Terug naar overzicht