Expeditie Werk: wegens succes op herhaling van 19 tot en met 23 september

Werk is een goed medicijn, dat geldt voor iedereen. Óók voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. In veel gevallen draagt werk bij aan het herstel, zo is de ervaring van onderzoeken, professionals en van mensen met psychische klachten zelf. Om het belang van werk voor mensen met een psychische kwetsbaarheid te benadrukken en bewustwording te creëren bij cliënten, medewerkers en samenwerkingspartners van Reinier van Arkel en het UWV, organiseren we ook dit jaar ‘Expeditie Werk’.
Al wandelend loop je langs verschillende plekken op het zorgpark, waar je informatie ontvangt, vragen beantwoordt, opdrachten uitvoert of via QR-codes filmpjes kunt bekijken. Allemaal werkgerelateerd vanzelfsprekend!

Op Expeditie?
Dat kan! In de week van 19 tot en met 23 september ligt de routekaart voor je klaar bij de Stenen Hut. De ontdekkingsreis bestaat uit een wandeling van ongeveer 1.5 kilometer met informatie en opdrachten. De route is ook toegankelijk voor minder-valide deelnemers.

Start- en eindpunt
Je start je expeditie bij de Stenen Hut, gelegen aan de Watertorenlaan 13-19 op Zorgpark Voorburg in Vught. Voor je start of als je je expeditie eindigt kun je hier ook terecht voor een lekker kopje koffie of thee. De Stenen Hut is op maandag tot en met vrijdag open van 9.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.30 tot 15.30 uur. Aanmelden is niet nodig! Ga lekker wandelen, heb je nog vragen mail dan naar: werkalsmedicijn@reiniervanarkel.nl

Flyer Expeditie Werk (PDF)


Terug naar overzicht