Caroline Truijens zet loopbaan voort als bestuurder RIBW Nijmegen en Rivierenland

Na 17 jaar met veel plezier bij Reinier van Arkel gewerkt te hebben, neemt Caroline Truijens afscheid van Reinier van Arkel. Zij zet haar loopbaan per 1 juni aanstaande voort als bestuurder bij RIBW Nijmegen en Rivierenland. De komende weken zal zij zich in haar rol als directeur behandelzaken Reinier², in nauw overleg met collega-directeur René Peijnenburg, het managementteam en alle collega’s van zorgeenheid Reinier², in blijven zetten voor de zorg binnen Reinier van Arkel.

Caroline: “Ik kijk terug op een mooie tijd bij Reinier van Arkel. Ik heb me in verschillende teams, vanuit verschillende rollen en in diverse samenwerkingsverbanden met passie en gedrevenheid ingezet voor de inhoud en kwaliteit van onze zorg aan cliënten en hun naasten. Ik wil iedereen  enorm bedanken voor de samenwerking hierin. Ik ben Reinier van Arkel dankbaar voor de geboden ontwikkelingsmogelijkheden.”

Tom van Mierlo en Robert Derksen, Raad van Bestuur, vinden het weliswaar jammer dat Caroline  vertrekt, maar begrijpen dat de overstap een mooie nieuwe uitdaging voor haar is. Ook collega directeur René Peijnenburg en medewerkers zijn Caroline bijzonder erkentelijk voor alles wat ze heeft bereikt in het verbeteren van de zorg voor cliënten.


Terug naar overzicht