Burendag Hostel: een 'warm'onthaal!

Op 17 mei jl. organiseerde het Hostel aan de van Broekhovenlaan in 's-Hertogenbosch een burendag in het kader van het 575-jarig bestaan van Reinier van Arkel en het 3-jarig bestaan van het Hostel. De zon had er zin in, de sfeer was ontspannen, de kraampjes gevuld en de buren druppelden binnen.

Van cliëntenraden tot kledingkramen, van aardbeienplantjes tot graffitispuiter, van computerpresentatie tot suikerspinnen. Met op de achtergrond bijpassende muziek uit een van de appartementen.

Burendag 2017 was begonnen!

Gedurende de middag waren de deuren van het Hostel geopend voor genodigden; buren, ketenpartners en naastbetrokkenen van onze bewoners. Vanaf begin tot het eind was de binnentuin van het Hostel gevuld met geïnteresseerden die op een leuke en ongedwongen manier een ‘kijkje’ in de keuken van het Hostel kwamen nemen.

Er werden veel indrukken opgedaan, verhalen uitgewisseld en ook voor de inwendige mens werd goed gezorgd. Een ervaring rijker werden de deuren gesloten en werd de geslaagde middag afgesloten met een BBQ voor bewoners en personeel om het 3-jarig bestaan van het Hostel gezamenlijk te vieren.

 

 


Terug naar overzicht