Baktalent cliënten en medewerkers overweldigend!

Bijna 20 teams en groepen van Reinier van Arkel gingen woensdag 5 april met elkaar de strijd aan om de lekkerste zoete lekkernij van Reinier te maken tijdens het evenement 'Heel reinier Bakt'. De baksels werden beoordeeld door een vakkundige jury bestaande uit onder andere patissier Arthur de Rouw. 

Bij het zien van alle heerlijke taarten, cakes, koekjes en muffins liep het water al snel in de mond. Er werd dan ook volop gesmuld. Er waren prachtige inzendingen van de kids van Herlaarhof, clienten van Vijverhof, Magnolia, beschermd wonen, het Hostel. Ook medewerkers hadden in teamverband gebakken en toonden hun creativiteit en veelzijdigheid. 

Een taart om letterlijk van te snoepen!


Na een gedegen beoordeling van alle inzendingen maakte de jury de drie prijswinnaars bekend. De kinderen van de Boxtelseweg 34 gingen er met de eerste prijs van door, voor hun enorme snoeptaart. De creatie van clienten van de Forensisch Psychiatrische Afdeling wonnen de tweede prijs voor hun multiculturele taart.

De multiculturele taart van de Forensisch Psychiatrische Afdeling

De frambozentaart van team Planning & Control kwam op de derde plek terecht. 

De originaliteitsprijs prijs was voor het koekjeslandschap van de kinderen van Herlaarhof Boxtelseweg 44.  

 

Het koekjeslandschap van Herlaarhof 

Heel Reinier Bakt werd georganiseerd in het kader van het 575 jarig bestaan van Reinier van Arkel. Dat vieren we met vele grote en kleine activiteiten gedurende dit jubileumjaar. In mei volgen het Lentefeest, burendag Hostel en de estafetteloop Reinier Run. In juni een kunst- en kitschveiling en straatbarbecues. Volg het programma op www.reiniervanarkel.nl/575jaar.

 

PDF vrwijilligerswerk werkt


Terug naar overzicht