L. (Liesbeth) aan den Toorn

Verpleegkundige

Werkplek
Centrum Adolescentenpsychiatrie
Telefoonnummer
(073) 658 66 51

Werkplek en werkzaamheden

Ik begeleid adolescenten die vastgelopen zijn. Dat kan op school, werk, thuis of met zichzelf zijn. Soms ook met dit allemaal. Hoe kan ik zelfstandig worden, geen depressie hebben, mijn werk volhouden of school afmaken zijn o.a. thema´s die vaak aan bod komen. Ook uitleg over een ziektebeeld als hier sprake van is. Het begeleiden bestaat uit ondersteunende en begeleidende gesprekken bij mij op kantoor. Ik ben ook de centrale persoon bij meer hulpverleners en leg contact met hen zodat er een overeenstemming en samenwerking is rondom de zorg, school, werk en thuis.

Wat is je specialisme?

Ik heb geen specialisme of een specifieke doelgroep. Ik vind dat ik leuk werk heb, want het is ontzettend mooi als je iemand kunt begeleiden en ziet opknappen. Het vertrouwen dat je krijgt, de motivatie die iemand heeft, ik bof met dit werk!

Waarom werk je bij Reinier van Arkel?

Ik heb in de jaren '90 de interne opleiding tot B/verpleegkundige gedaan bij Reinier van Arkel. Er zijn veel afdelingen en er werken leuke collega´s hier. Verder ben ik als mens loyaal naar mijn omgeving dus ook naar mijn werkplek. Tussen 2000 en 2005 heb ik bij justitie gewerkt, wat ook leuk was. Bij het sluiten aldaar was het heel normaal voor me om weer terug naar Reinier te gaan vanwege bovenstaande.