D. (Daphne) Bolman

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Werkplek
poli ouderen
Telefoonnummer
(073) 553 8844

Werkplek en werkzaamheden

Ik werk als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij het Centrum Ouderen- en ziekenhuispsychiatrie, locatie Jeroen Bosch ziekenhuis.

Wat is je specialisme?

Ik ben gespecialiseerd in de gerontopsychiatrie, hierin behandel en begeleid ik patiënten met psychische en psychiatrische klachten. Dit kan individueel zijn of in de dagbehandeling, zowel in de inzichtgevende psychotherapiegroep als in de stabilisatie- en structuurgroep, alsmede in de vrouwenhulpverleningsgroep. Daarnaast ben ik werkzaam bij Entree, waar ik samen met de psychiater intakes afneem. Tevens ben ik werkzaam als cognitief gedragstherapeutisch medewerker. Ik heb als aandachtsgebied ouderenmishandeling.

Waarom werk je bij Reinier van Arkel?

Ik ben in 2001 bij Reinier van Arkel gestart met de opleiding tot verpleegkundige. De afgelopen jaren heb ik me steeds mogen blijven ontwikkelen. Hierin kreeg ik veel steun van de teams waarin ik werkte, evenals van het management. Door deze ontplooiingsmogelijkheden is Reinier van Arkel voor mij een aantrekkelijke werkgever. Tevens werk ik op een mooie, innoverende, prettige locatie en werk ik in deskundige teams.