Reinierwandeling Zorgpark Voorburg

Een bijzondere wandeling

Zorgpark Voorburg is een van de vele parken in de prachtige gemeente Vught. Een park waar veel interessants en moois samenkomt.

Natuur, cultuur, architectuur, de geschiedenis van de psychiatrie, een kerkhof, lange lanen met schitterende bomenrijen, vijvers, een watertoren, een dierenweide, plantenkassen en wat al niet meer.

Wilt u al dit moois een keer beleven?
Iedere laatste zaterdag van de maand om 13.30 uur staat er een enthousiaste gids voor u klaar voor een rondleiding op het Zorgpark Voorburg. U kunt zich melden bij ontmoetingscentrum De Stenen Hut,  locatie de Weverij, Watertorenlaan 13/19 in Vught. Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk, maar mag wel. Kosten € 2,50 per persoon. 

U kunt de wandeling ook boeken als team-uitje of als een informatieve activiteit met uw familie, buren, club of uw werk. U moet zich dan wel ruim van tevoren melden via telefoonnummer (073) 658 5912, zodat er tijd genoeg is om de gidsen (allen vrijwilligers) te organiseren. Ontmoetingscentrum De Stenen Hut maakt deel uit van Demarrage. Demarrage begeleidt mensen met psycho-sociale en psychiatrische problemen, zodat zij, zo optimaal mogelijk, mee kunnen doen in het dagelijks leven.

Demarrage is onderdeel van Reinier van Arkel.