Cliëntenraad 'on tour' de regio's in

Week Medezeggenschap Afbeelding Bus

                        

’s-Hertogenbosch Het thema van de week van de medezeggenschap van dit jaar is Lokaal organiseren van de medezeggenschap. Daarom gaat de cliëntenraad van Reinier van Arkel 'on tour' naar onze regio's. Je treft hen deze week iedere dag op een andere locatie in de regio met een leuke activiteit waar iedereen gratis aan kan deelnemen. Zo wil de Cliëntenraad het contact met cliënten, naasten en samenwerkingspartners in de regio's te verstevigen en ook het werk van de cliëntenraad te promoten.

Waar vind je ons op welke dag?

De cliëntenraad is op iedere dag van de week ergens anders te vinden in de regio:

  • Op maandag 2 oktober bij Bibliotheek Burgakker 4 Boxtel vanaf 10:00 uur.
  • Op dinsdag 3 oktober bij Gezondheidscentrum San Salvator Schaarhuisstraat 14 Den Bosch vanaf 10:30 uur.
  • Op woensdag 4 oktober bij Herstelacademie De Stijl Taxiandriaplein 1 Den Bosch vanaf 9:30 uur.
  • Op donderdag 5 oktober bij Herstelacademie De Parasol Van Heemstrawegwest 9 (pand 9) Zaltbommel vanaf 10:30 uur.

Festival op vrijdag

Op vrijdag 6 oktober sluiten de Cliëntenraad de week af in Vught. Vanaf 10:00 uur start een gezamenlijke wandeling; een bijzondere manier om met elkaar in gesprek te gaan. Vertrek vanaf het Plein aan de Watertorenlaan 13 in Vught. Vanaf 12:00 uur start het festival op het plein. Op dit festival is er volop ruimte elkaar te ontmoeten, muziek, een lekker drankje en heerlijke snacks van de frietkar.

Praktische informatie

  • Iedereen is van harte welkom
  • Deelname is gratis
  • Je kunt op meerdere dagen deelnemen
  • Meld je vooraf aan via onderstaande QR-code:

Lancering digitaal cliëntenplatform

Aansluitend op dit festival lanceren we ook ons digitale cliëntenplatform (Tapster). Dit platform is speciaal bedoeld voor cliënten om de medezeggenschap zo breed mogelijk te maken. Als cliënt kan je er meedenken en zelfs meepraten! Ben je benieuwd naar dit platform? Op het festival laten we het je graag zien en kan je een deelname account aanmaken!

Week van de medezeggenschap

De week van de medezeggenschap wordt landelijk voor de 4de georganiseerd door het LOC(Lokaal onderhandelingscomité). Medezeggenschap is een belangrijke voorwaarde voor het realiseren van waardevolle zorg. Voor mensen die zorg nodig hebben en hun naasten. Het is daarom dat de cliëntenraad Reinier van Arkel ook activiteiten organiseert in deze week.