Magnolia

Adres
Laan van Voorburg 4, 5261 LS Vught
Telefoonnummer
(073) 658 51 11

Ouderen vanaf 55 jaar.
Capaciteit: 98 zit/slaapkamers met badkamer.
Bezoektijden: 08.00 tot 20.00 uur.

Behandeling en begeleiding

Magnolia is een wooncentrum voor ouderen die intensieve 24-uurszorg nodig hebben. De behandeling en begeleiding richten zich op het behoud van stabilisatie en vaardigheden en het waarborgen van een kwalitatief goed leven, waarbij welzijn en gelukkig leven en wonen op de voorgrond staan. Er is veel aandacht voor gezondheid en een gezonde levensstijl.

Het gastenverblijf bevindt zich op de begane grond bij Magnolia.

Wonen

Magnolia is een nieuw gebouw uit 2012 op het Zorgpark Voorburg in Vught. Het gebouw wordt gezien als een ‘wijk met 98 kleine huisjes’. Elke eenpersoonskamer heeft een eigen badkamer. De kamers zijn ruim en hebben veel lichtinval. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen, met binnenhofjes en een tuin. Het licht heeft ‘vrij spel’ door de grote ramen en creëert daarmee ruimte en openheid. De uitstraling is chique en fris. Bijzondere ruimten zijn de Kersenkamer en de Rooksalon. Het restaurant op de begane grond biedt plaats aan 30 à 40 personen en is een ‘ontmoetingsplaats’ voor bewoners en bezoekers. Op de bovenste etage is een wellness-ruimte.

Nieuwsbrief Magnolia: hier vindt u de nieuwsbrieven van Magnolia en een mogelijkheid om u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Het zorgpark heeft een hoofdingang aan de Laagstraat (rotonde) en drie ingangen aan de Boxtelseweg. De ingangen aan de Boxtelseweg zijn na 20.00 uur en in het weekend gesloten. Bezoekers dienen dan gebruik te maken van de hoofdingang aan de Laagstraat.

Locatie

Afbeelding bij locatie

Magnolia

Laan van Voorburg 4, 5261 LS Vught

Terug naar het locatieoverzicht