Dienst Geestelijke Verzorging

 

Alleen jou kom ik tegen ergens hier

ik reis mee zonder me af te vragen

Wat is gewenst een mooi land wel

Nu ben ik als jij van binnenuit

 

Sijbrand Bolman

 

 

Als je te kampen krijgt met psychische problemen kan je leven heel anders lopen dan verwacht. Het vertrouwde wordt vreemd en het vreemde vertrouwd. Diepere vragen borrelen op zoals: wie ben ik eigenlijk, hoe moet het verder, en wat is nog van waarde in mijn leven? De Dienst geestelijke verzorging begeleidt cliënten, naasten en medewerkers bij dit soort vragen. We bieden individuele gesprekken, groepswerk, bezinningsmomenten en vieringen.
Wilt u contact met een geestelijk verzorger? Bel dan het algemene nummer van Reinier van Arkel: 073 - 658 51 11.

Kapel Zorgpark Voorburg

Wekelijks vieren wij in de Kapel op Zorgpark Voorburg in Vught, adres Booglaan 2. De laagdrempelige Kapelvieringen starten om 10.30 uur. Iedereen is welkom. Kijk op onderstaande link voor de vieringen van komende maand.

Agenda Kapelvieringen oktober 2022 

In de kapel nemen we de anderhalve meter maatregel in acht.

De vieringen zijn wekelijks via live stream te volgen, klik daarvoor op onderstaande link. Later op de zondag terugkijken is ook mogelijk.    

Kapel 'Voorburg' Vught - Kerkdienstgemist.nl

Meditatie

Elke eerste dinsdagmiddag van de maand is er een meditatie in de Kapel op Zorgpark Voorburg. Inloop 13.45 uur, start 14.00 uur en afsluiting 14.30 uur met een kopje thee. Ook diegenen die geen ervaring hebben met mediteren, zijn van harte welkom. De overige dinsdagen vindt de meditatie plaats op afdeling Magnolia, eerste etage in de ‘tussenruimte’.

Deze website wordt binnenkort geheel vernieuwd