Kadoshop de Brandweerkazerne

Adres
Watertorenlaan 11, 5261 LW Vught
Telefoonnummer
(073) 658 51 53
E-mailadres
servicepunt@demarrage.info

 

Kadoshop De Brandweerkazerne heeft zijn naam te danken aan het feit dat deze gevestigd is in de oude Brandweerkazerne op het terrein van Reinier van Arkel op Zorgpark Vught. De winkel is te vinden tegenover het Dierenparkje en ‘Onder de Watertoren’. Zorgpark Vught is een schitterend park met eeuwenoude bomen dus ook voor een leuke wandeling een goede keuze.

De producten
Van hout, keramiek of textiel zijn door cliënten van de dagbesteding prachtige producten gemaakt. Soms zijn de producten al voorzien van een kleur maar soms zijn ze naturel om naar eigen inzicht zelf te verven. Ideaal voor een cadeautje waar u mee voor de dag kunt komen.

Er zijn schalen van keramiek, bekers of beeldjes en houten vogelhuisjes, stoeltjes, blokken, kistjes en nog veel meer. Ook van stof en vilt zijn mooie producten gemaakt. Elk stuk is uniek en heeft zijn eigen verhaal. En er zijn mooie zelfgemaakte wenskaarten te koop. Stuk voor stuk bijzondere producten en voor elk budget is wel iets te vinden.

Grab & Go Servicepunt
Onder de naam ‘Grab & Go’ starten cliënten en vrijwilligers met de verkoop van gezonde en kant-en-klare meeneemproducten zoals verse broodjes, sappen etc. Grab & Go is ondergebracht in de Kadoshop De Brandweerkazerne

Ontmoeten
De Kadoshop is tevens een plek om elkaar te ontmoeten. Bent u in de buurt, schuif dan gerust eens aan aan de lange tafel. Even bijkomen, een gezellig praatje, een beetje lezen onder het genot van een kopje koffie of thee met overheerlijke appeltaart? Het kan en mag allemaal. Voor de kinderen is er ranja en zijn er boekjes en kleurtjes.

Terras
Bij mooi weer kunt u ook heerlijk op het terras vertoeven. Er staan buiten meerdere bolderkarren, een glijbaan en trapauto waar gebruik van gemaakt kan worden. Dus genieten voor iedereen. 

Exposities
Een gedeelte van de winkel is ingericht als expositieruimte waar doorlopend een expositie te bekijken is.

Medewerkers Kadoshop
De Kadoshop wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers.

Openingstijden
U bent van harte welkom van maandag tm vrijdag van 9.30 tot 13.30 uur. Met uitzondering op woensdag, want dan is de Kadoshop geopend van 9.30 tot 16.00 uur. Wijzigingen in de openingstijden voorbehouden.

Graag tot ziens!

 

Locatie

Afbeelding bij locatie

Kadoshop de Brandweerkazerne

Watertorenlaan 11, 5261 LW Vught

Terug naar het locatieoverzicht