Truck Tour: Ga jij een middagje op pad met de vuilniswagens?

Dat kan op zondag 1 oktober 2017!

Dan rijden ongeveer 50 vuilniswagens van de Afvalstoffendienst ’s-Hertogenbosch een toertocht van ruim twee uur door Vught, Sint Michielsgestel, Boxtel, Haaren en ’s-Hertogenbosch.  De Truck Tour begint en eindigt bij Ontmoetingscentrum de Stenen hut in Vught. We beginnen met een kop koffie of thee om 12.30 uur. Om ongeveer 14.00 uur zal de karavaan van vuilniswagens vertrekken en rond 16.30 uur terugkeren en sluiten we de middag met een hapje en een drankje af. Een mooi initiatief waarbij de medewerkers van de Afvalstoffendienst zich belangeloos inzetten om een lach op het gezicht van de deelnemers te toveren!

De Truck Tour is bedoeld voor mensen die in behandeling zijn bij Reinier van Arkel of deelnemen aan het project samen Sterk in de Wijk.  Om mee te kunnen rijden in de Truck Tour gelden bepaalde voorwaarden, zo moeten de deelnemers bijvoorbeeld in een vrachtwagen kunnen stappen en de rit van ongeveer 2,5 uur vol kunnen houden. 

Aanmelden
Wil jij meerijden? Dan dien je je vooraf aan te melden. Als je bij Reinier van Arkel in behandeling bent, kan dit door je  te melden bij je persoonlijk begeleider. Hij of zij kijkt samen met jou of meerijden voor jou geschikt is en stuurt een mail met jouw gegevens aan stenenhut@reiniervanarkel.nl

Ben je deelnemer van het project Samen Sterk in de Wijk dan stuur je zelf een mail aan stenenhut@reiniervanarkel.nl  Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt en vol = vol.

Wil je niet deelnemen? Komen kijken mag natuurlijk ook!
Je bent dan van harte welkom om de karavaan van vuilniswagens uit te zwaaien of terug te verwelkomen bij Ontmoetingscentrum de  Stenen Hut aan de Watertorenlaan 13 in Vught.  Hier staat de koffie en thee voor je klaar. Voor de gelegenheid zijn ook de Winkel van de Weverij en de Brandweerkazerne geopend.

Heb je nog vragen? 
Neem dan contact op met Peter van Duppen (p.van.duppen@reiniervanarkel.nl)

De Truck Tour is een activiteit in het kader van 575-jaar Reinier van Arkel.