Sportief op oudejaarsdag? Loop of ren mee met de Oliebollenveldloop!

Wil jij 2017 sportief afsluiten? Doe dan mee met de traditionele Oliebollenveldloop op zondag 31 december. Winnen is niet zozeer van belang, het draait om samen, sportief het oude jaar af te sluiten. Voor iedereen de kans om de wandel- of hardloopschoenen aan te trekken en je beste beentje voor te zetten met als beloning een medaille en heerlijke warme oliebollen.

De organisatie van de Oliebollenveldloop is vanaf dit jaar in handen van Reinier van Arkel, MOVE Vught en hardloopschool Wim Akkermans. Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden om mee te doen, is er dit jaar ook een wandelparcours van 2,5 km en een kidsrun van 1 km.


Loop mee en steun een goed doel!

De uitgezette route loopt langs de verschillende gebouwen op het Zorgpark Voorburg. Zo maak je op een andere manier kennis met het fraaie landgoed en de zorginstellingen die er zijn gevestigd. Met deelname steun je het goede doel, de opbrengsten gaan naar de werkgroep Sport en Ontmoeting (onderdeel van Samen Sterk in de wijk). Deze werkgroep draagt op een actieve manier bij aan sporten en bewegen voor kwetsbare inwoners in Vught. Sportiviteit en sociale interactie gaan zo hand in hand.

Praktische informatie

Om 13.30 uur klinkt het startschot dat wordt gegeven door Saskia Heijboer, wethouder in Vught en Petya van Vliet, directielid van de eenheid Wonen, Zorg & Partcipatie bij Reinier van Arkel. De kinderen starten met een kidsrun van 1 km, op de voet gevolgd door wandelaars (2,5 – 5 km). De hardlopers (5 – 10 – 15 km) starten om 13.45 uur. Het startpunt is dit keer bij de Watertoren, deelnemers en supporters kunnen zich melden bij de Stenen Hut aan de Watertorenlaan 15. Na afloop zijn er voor iedere deelnemer een medaille en oliebollen. Kom bij voorkeur op de fiets i.v.m. parkeergelegenheid. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl (bij plaats Vught intoetsen of zoeken op datum). Op de dag zelf is inschrijven mogelijk tussen 12.00 en 13.00 uur, in de Stenen Hut.

Deelname kost € 5,00 per persoon bij voorinschrijving (tot en met 29 december) en € 6,00 op 31 december. Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt een gereduceerd tarief van € 2,50.