PsyTalk: informatieavond depressie

Na interessante PsyTalks over bipolaire stoornis, autisme en persoonlijkheidsproblematiek staat op 11 april de volgende informatieavond op het programma. Wil je meer weten over hoe depressies ontstaan, hoe het wordt gediagnosticeerd en behandeld? Welke misverstanden erover bestaan en hoe je er als cliënt of naaste het beste mee om kunt gaan? Bezoek dan PsyTalk: informatieavonden voor cliënten, familie en belangstellenden door (ervarings-)deskundigen van Ypse en Reinier van Arkel.

Op donderdag 11 april 2019 staat de aandoening depressie centraal tijdens de PsyTalk. Een depressie is een aandoening die de stemming van de gevoelens raakt. Als je eraan lijdt, kun je ondergedompeld raken in somberheid. Je verlies je interesse in de mensen en de dingen om je heen en kunt niet meer echt genieten. Als de gevoelens van soberheid langer dan twee weken duren, is het zaak actie te ondernemen in de vorm van preventie of behandeling.

De Psytalk bijeenkomsten duren van 19.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur) en vinden plaats op onze locatie aan de Bethaniestraat 2 ’s-Hertogenbosch. Er is parkeergelegenheid aan de Bethaniestraat 10. Deelname is gratis, vooraf aanmelden wordt op prijs gesteld. Dat kan via clientenraad@reiniervanarkel.nl o.v.v. Psytalk

De bijeenkomsten vinden doorgang bij een minimaal aantal aanmeldingen van 20 personen. Kan de avond geen doorgang vinden dan informeren we je twee dagen voorafgaand aan de bijeenkomst.