Open dag: Reinier van Arkel 575 jaar bij de tijd

Ontmoet bevlogen medewerkers, ervaar (innovatieve) behandelmogelijkheden, de grote diversiteit aan banen en opleidingsmogelijkheden. 

 

Wanneer? Zaterdag 18 maart 13.00 – 17.00
Waar: Zorgpark Voorburg Vught: in en om De Weverij en Onder de Watertoren
Adres: Watertorenlaan 13-19 Vught

Van 13 t/m 18 maart 2017 vindt landelijk de Week van Zorg & Welzijn plaats. Reinier neemt hier aan deel met deze open dag met als thema: Reinier van Arkel 575 jaar bij de tijd!   

Trots op ons rijke verleden, maar vooruitkijkend naar de toekomst bouwen wij aan een betrokken, bevlogen en betrouwbaar Reinier van Arkel. Voor cliënten van alle leeftijden met complexe psychiatrische problematiek biedt Reinier van Arkel gespecialiseerde psychiatrische behandeling en begeleiding, bij voorkeur in de eigen omgeving van onze cliënten. 

Maak kennis met:

Onze zorg:
Kijk, luister en beleef hoe wij onze cliënten helpen het beste uit hun leven te halen met  (innovatieve) behandelmogelijkheden. Neem deel aan workshops en volg korte presentaties.  

Onze opleidingen, stageplaatsen, banen en vrijwilligerswerk:
Laat je op de informatiemarkt informeren over onze mogelijkheden tot persoonlijke groei en ontwikkeling. met stands van onder andere vrijwilligerswerk, werving & selectie en het Flexbureau, het Leerhuis. 

Onze mooie omgeving:
Neem deel aan de Reinier wandeling, bezoek de Dierenweide, de Refter en de Kapel waar een expositie van cliëntenkunst plaats vindt, of bezoek de Stenen Hut en onze Kadowinkel de Brandweerkazerne. In ons Crea-atelier en op onze houtbewerking kun je je zelf aan de slag met je eigen creativiteit.