Aanmelding en contact

U bent, als verwijzer, een belangrijke schakel in de hulpverlening. Samen met uw patiënt, en eventueel familie of naastbetrokkenen, bepaalt u of een verwijzing naar Reinier van Arkel nodig is. Voor het aanmelden van uw cliënt kunt u contact opnemen met afdeling Entree. Voor consultatie en advies kunt u terecht bij het team Screening & Consultatie.

Bijzonderheden

Het behandelteam Autisme en het behandelteam persoonlijkheidsproblematiek behandelen alleen cliënten uit het verzorgingsgebied van Reinier van Arkel.
Dit houdt in dat cliënten buiten het verzorgingsgebied niet meer bij deze teams in behandeling worden genomen. Lees hier het nieuwsbericht met overzicht verzorgingsgebied.

De poli Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klacht (SOLK) diagnosticeert en behandelt vanaf 1 november 2019 alleen cliënten uit het verzorgingsgebied* van Reinier van Arkel.
Voor cliënten van poli SOLK die al in behandeling zijn bij Reinier van Arkel, geldt dat zij in behandeling kunnen blijven. Lees het nieuwsbericht

Team screening & Consultatie

  • 08.30 - 12.00 uur: voor al  uw vragen op het gebied van verwijzing Tel. (073) 658 61 70

E-mailadres: Screening&Consultatie@reiniervanarkel.nl.
Meer informatie over consultatie leest u op www.reiniervanarkel.nl/consultatie

Aanmelden bij Entree

Telefoon: (073) 658 68 68 op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur
E-mailadres: entree@reiniervanarkel.nl

Aanmelden is mogelijk via

  • Zorgdomein (bij voorkeur).
  • Als u niet in het bezit bent van Zorgdomein dan kunt u gebruik maken van het aanmeldformulier voor cliënten vanaf 16 jaar. Reinier van Arkel vindt het belangrijk het e-mail verkeer zo veilig mogelijk te maken en ontvangt de aanmelding bij voorkeur via veilig verzenden van zorgmail. Voor het snel in behandeling nemen het aanmeldformulier is het van groot belang dat het volledig is ingevuld. Download aanmeldformulier vanaf 16 jaar

Als wij de verwijzing hebben ontvangen, nemen wij op korte termijn contact op met uw patiënt voor het maken van een afspraak. U krijgt een terugkoppeling nadat de intake heeft plaatsgevonden.

Treeknormen: Dit zijn afspraken tussen zorgaanbieders en zorgverzekeraars over de maximale lengte van wachttijden. Binnen 4 weken vanaf het eerste contact moet een intakegesprek plaatsvinden en binnen 10 weken vanaf de intake moet de behandeling starten. We doen ons best maar helaas halen wij deze normen niet altijd. De meest actuele wachttijden vindt u op: Wachttijden cijfers.

In de folder Entree worden de stappen van aanmelding tot aan de start van de behandeling toegelicht.

Aanmelden bij Kinder- en Jeugdpsychiatrie Herlaarhof 
Voor aanmeldingen bij Herlaarhof kunt u contact opnemen met Aanmelding & Consultatie Herlaarhof (ACH) 
Telefoon: (073) 658 53 33 
E-mailadres: ACH@reiniervanarkel.nl  
Meer informatie vindt u op www.herlaarhof.nl.

 

Algemene contactgegevens Reinier van Arkel

Bent u op zoek naar een medewerker, afdeling of heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze receptie (073) 658 51 11.

Hoofdlocatie ’s-Hertogenbosch
Telefoon: (073) 658 61 11
Bezoekadres: Bethaniestraat 2, 5211 LJ 's-Hertogenbosch
Postadres: Postbus 70058, 5201 DZ ‘s-Hertogenbosch
Routebeschrijving en plattegrond locatie Bethaniestraat (PDF)
Zoomkaart Bethaniestraat (hoofdlocatie en Psychotraumacentrum) (PDF)

Algemene locatie Zorgpark Voorburg Vught
Telefoon: (073) 658 51 11
Bezoekadres: Parklaan 8, 5261 LR Vught
Postadres: Postbus 10150, 5260 GB Vught
Routebeschrijving en plattegrond locatie Zorgpark Voorburg (PDF)

Zorgkaart Nederland
ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland.
De waarderingen van cliënten laten zien hoe mensen zorg ervaren.

 

 Kijk op zorgkaartnederland voor de actuele beoordelingen 

 

Overlappende DBC's
Wanneer u wordt aangemeld door een instelling waar op dat moment nog een behandeling loopt op basis van een DBC, dan zal het Entree-team contact opnemen met de desbetreffende verwijzende instelling en verzoeken om de DBC daar te sluiten. Pas als de DBC bij de verwijzende instelling gesloten is, kunt u bij Reinier van Arkel worden ingeschreven en wordt een nieuwe DBC geopend.